Supplementen voor elke dag.

U wilt ook graag met natuurproducten werken en bezig zijn?  Anderen hiermee helpen?   Wij kunnen altijd mensen gebruiken. Laat het ons weten. Stuur ons een mailtje  pollenschagen@hotmail.com  . Bel ons. 0651346168   Wij zijn op zoek naar jouw !!

Het is bijna zomer. Een tijd van bloei, groei en kleur is aanstaande. Ook in deze tijd hebben wij elke dag een portie gezondheid nodig. Dit blijven we doen want ons lichaam heeft het nodig. Zullen we het samen doen. Samen gezond bezig.

Wij beginnen elke dag met een portie puur natuur.

Gezondheid kunnen we ook drinken en daarom een Aloe sap met heerlijke verse vruchten.  Op een goede gezondheid !!

Het proces wordt zorgvuldig uitgevoerd. Het gaat tenslotte om onze gezondheid.

De basis van onze producten ligt in de natuur zelf. De producten die u van ons gebruikt zijn dus puur natuur. Het is dus voeding. Sommige producten van ons dagelijks voedsel bevatten minder vitaminen en mineralen en meer hulpmiddelen..

Het kan dus heel goed zijn dat u wat extra voedingssupplementen nodig heeft om aan uw dagelijkse voedingswaarden te komen.

De bij is een belangrijke producent voor onze producten. Met het eindproduct van de bij kan ons lichaam veel gezondheid voordeel genieten.

 

Ecolife aloe vera, geoogst van Halal & Kosher en Organic Certified plantages.

ECOLIFE ALOE VERA WORDT NIET GEKOOKT OF GEPASTEURISEERD! 100% KOUDE VERWERKING

 

De sappen van de Aloe Vera geven een krachtige (genezende) werking aan ons lichaam. Zowel voor onze huid als inwendig gebruik.  De indianen maken al eeuwenlang gebruik van de Aloe Vera. 

Totale gezondheid is een groot goed en daarom gaat het bij ons samen.

Voor het lichaam een mooi totaal pakket producten op natuurlijke basis.

 

Voor hen die lijden aan fysieke littekens van psychische aandoeningen heeft de Amerikaanse actrice Michelle Borth het hulp project RUYS op gezet. . Als ambassadeur kunnen het hen die het behoeven van harte aanbevelen.

Ondersteunend: Mouwen opstropen

ROLL UP YOUR SLEEVES (RUYS)